неділя, 20 травня 2018 11:13

Суркіс розповів про кадрові втрати і чи звільнятиме головного тренера

Суркіс розповів про кадрові втрати і чи звільнятиме головного тренера
Президент клубу розповів про ситуацію з Хацкевичем. Фото: ФК "Динамо"

Після матчу з "Шахтарем" головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що в Євгена Хачеріді, Жуніора Мораєса і Дьємерсі Мбокані закінчуються контракти з клубом: "Контракти з Мораєсом і Мбокані продовжуватися не будуть. Хачеріді? У нього теж закінчується контракт. І з ним ми теж не будемо підписувати нову угоду".

Президент киян Ігор Суркіс прокоментував кадрові втрати і розповів про перспективи самого Хацкевича.

"До Хацкевича повна довіра. Він будує команду, вона прогресує. Можливо, не так швидко, як хотіли б уболівальники та я як президент клубу. Але вона прогресує і буде прогресувати, я в цьому не сумніваюся. У нас багато молоді підтяглося. Сьогодні грали Миколенко, Шапаренко, Циганков, Бесєдін - це все молоді хлопці, які повинні сформуватися і грати в команді. Звісно, ми будемо дивитися на підсилення команди, але у цих хлопців велике майбутнє, якщо вони будуть продовжувати так само працювати.

Чемпіонат програний через рішення не їхати до Маріуполя? В жодному разі. Перш за все, керувався безпекою своїх футболістів на той момент. Тому всі питання до ФФУ, а не до мене, вболівальники сьогодні чітко виклали своїм банером. Я сьогодні подивився в очі своїм футболістам, сказав їм: "Величезне спасибі за сезон". Сподіваюся, що в наступному сезоні вони будуть демонструвати хороший, якісний футбол - і золоті медалі ми повернемо. Найголовніше - безпека людей. На той момент, коли я приймав це рішення, думав тільки про безпеку своїх футболістів, у мене були для цього вагомі підстави.

Ні з ким не розриваємо контракти. Єдине - закінчив кар'єру Олег Гусєв

Щодо підсилення позицій, то нам хотілося б придбати нападника, гравця в середину поля, з хорошим відбором, з початком атаки. Ми шукаємо таких гравців і сподіваємося, що наша селекційна служба знайде таких футболістів найближчим часом і ми їх підпишемо.

Не коментую поки ситуацію ні з Мораєсом, ні з Хачеріді. У мене немає інформації, що вони хочуть робити далі. Поки, я у них весь час запитую, вони думають.

Ні з ким не розриваємо контракти. Єдине - закінчив кар'єру Олег Гусєв. Але він залишається в нашій родині в якості будь-кого. Така легенда нам просто необхідна для формування молодої хорошої команди.

Чи повертається голкіпер Максим Коваль? Мені складно зараз говорити, я ще не розмовляв з головним тренером. У хлопців відпустка, а ми з головним тренером з понеділка сядемо, будемо продовжувати працювати, думати, як посилити нашу команду для того, щоб пробитися до групового етапу Ліги чемпіонів", - передає слова Суркіса офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - "Шахтар" 2:1. Кияни перемогли в прощальному матчі Гусєва

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів про кадрові втрати і чи звільнятиме головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути