Ексклюзиви
неділя, 11 листопада 2018 19:37

"Динамо" познущалося з "Маріуполя"

"Динамо" познущалося з "Маріуполя"
В азовців не вийшло нав'язати контргру

Київське "Динамо" обіграло "Маріуполь" в черговому турі чемпіонату України з рахунком – 4:0. Відзначилися Шапаренко, Вербич, Циганков. Ще один м'яч у свої ворота забив захисник азовців Чоботенко.

Підопічні Олександра Бабича розпочали матч зі стартового штурму. Перші 15 хвилин на полі було незрозуміло, хто тут "Маріуполь", а хто – "Динамо". Бойко витягнув важкий м'яч із правого нижнього кута. Тищенко влучив у штангу. "Динамо" дивом не пропустило ці хвилини.

Ні в кого не виникає бажання відправити у відставку Олександра Хацкевича.

Згодом сили почали залишати гостей. Гра вирівнялася, а згодом ініціативою заволоділи кияни. Шапаренко, Сідклей і Миколенко створювали напругу на правому фланзі. Під час однієї з атак Шапаренко відкрив рахунок із другої спроби. При цьому захисники азовців не змогли йому завадити ударити з 5 метрів.

У другому таймі "Маріуполь" почав розвалюватися на очах. Захисники помилялися в простих ситуаціях, півзахист програвав усю боротьбу, нападники продовжували грати без м'яча. Красивий м'яч забив Вербич, а Чоботенко замкнув гарну комбінацію динамівців після удару Циганкова.

Схоже, "Динамо" набрало гарну форму в другій половині осені й почало демонструвати футбол, після якого ні в кого не виникає бажання відправити у відставку Олександра Хацкевича. Особливо розігрався Шапаренко – п'ять м'ячів в останніх чотирьох матчах. Цікаво, як відреагує на підйом "Динамо" Андрій Шевченко. У вересневих і жовтневих матчах він майже не використовував динамівців, роблячи ставку на гравців "Шахтаря". Але зараз у гірників – очевидний спад.

Настрій польових гравців передався і голкіперу Бойку. В останніх іграх Денис – сама надійність. Усі спроби гостей бодай розмочити рахунок звів нанівець саме воротар "Динамо".

Голи:
1:0 - 33 Шапаренко, 2:0 - 57 Вербич, 3:0 - 62, автогол Чоботенко, 4:0 - 85, пенальті Циганков.
Динамо –
Бойко, Бурда, Сідклей, Миколенко, Кадар, Шапаренко (Сидорчук, 76), Вербич (Супряга, 86), Циганков, Шепелев, Буяльський (Че-Че, 67), Морозюк.
Маріуполь –
Гальчук, Кирюханцев (Полегенько, 81), Биков, Чоботенко, Тищенко, Ігнатенко (Мишньов, 62), Федорчук, Зубков, Пихальонок, Вакула, Борячук (Чурко, 71).
попередження:
Тищенко (21), Федорчук (25), Борячук (35), Морозюк (67), Биков (84), Кадар (87).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У цих хлопців величезний потенціал - Суркіс про юних "динамівців"

В чемпіонаті України настає тижнева пауза для матчів національної збірної.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" познущалося з "Маріуполя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути