Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2018 19:28

"Динамо" перемогло в Маріуполі

"Динамо" перемогло в Маріуполі
Динамо не виглядало впевненим у Маріуполі

Київське "Динамо" здобуло другу поспіль перемогу в чемпіонаті. В Маріуполі кияни обіграли однойменний клуб з рахунком 2:0.

Динамівці явно не награли на перемогу. У першому таймі атаки господарів були цікавішими й гострішими. Однак Фомін із Зубковим ніяк не могли переграти Бойка. Натомістькияни використали обидві нагоди. Спочатку під час кутового дитячої помилки припустилися оборонці "Маріуполя" й Вербич забив із метра. А згодом Яворський підставив руку під м'яч, який летів у ворота. Пенальті впевнено реалізував Циганков.

"Динамо" не залишило враження команди, яка впевнено виходить із кризи. Підопічні Хацкевича наробили купи помилок у захисті й лише нефарт господарів не дозволив їм реалізувати бодай одну з них. За традицією окрім Вербича і Циганкова і певною мірою Гармаша у столичних гравців знову не було кого виокремити.

"Динамо" не залишило враження команди, яка впевнено виходить із кризи

Морозюк, який довго не грав, знову виходить на поле й помиляється на користь суперника. Якщо сьогодні його помилка не стала результативною, то в грі проти більш серйозного опонента біди не оминути.

Загальне враження від гри киян гнітюче. Чим далі залишатиметься на тренерському містку Хацкевич, тим довше мучитимуться кияни. Опорні півзахисники Сидорчук і Буяльський ніби ніколи не грали з партнерами. Почав серйозно помилятися Микита Бурда. Кадар теж не вражає надійністю. Добре, що Бойко, здається упіймав свою гру. Клас "Маріуполя" не дозволяв йому створювати повноцінні моменти, але від матчу з "Аяксом" гра "Динамо" не покращилася анітрохи.

Голи:
0:1 - 7 Вербич, 0:2 - 24, пенальті Циганков.
Маріуполь
Гальчук, Демір, Биков (Ігнатенко, 79), Яворський, Тищенко, Мишнєв, Федорчук, Зубков, Пихаленок (Борячук, 62), Чурко (Вакула, 62), Фомін.
Динамо
Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Кенджьора , Циганков, Сидорчук, Гармаш (Шапаренко, 66), Вербич (Русин, 90), Буяльський, Морозюк (Смирний, 73).
попередження:
Яворський (24), Кенджьора (52), Биков (65).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4:0. "Динамо" несподівано розгромило "Десну"

Наступну гру "Динамо" зіграє в Києві, 30 вересня, проти земляків із "Арсеналу"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути