Ексклюзиви
неділя, 23 вересня 2018 19:29

4:0. "Динамо" несподівано розгромило "Десну"

4:0. "Динамо" несподівано розгромило "Десну"
Кияни здобули першу перемогу в семи останніх матчах

Київське "Динамо" святкувало перемогу у черговому матчі першості України. В Києві столичні футболісти переграли чернігівську "Десну" – 4:0

Олександр Хацкевич відстрочив свою відставку мінімум на три дні. Якщо кияни виграють у Маріуполі, можна буде казати, що команда виходить із кризи. Сьогодні динамівці розпочали дуже обережно. У першому таймі команда боялася, що раптом з нею знову трапиться черговий катаклізм і не вірила, що їй по силам обіграти гостей із Чернігова. Коли ж було забито другий м'яч, столичні футболісти пригадали, що вони досі фаворити цього чемпіонату.

"Десна" здивувала своєю пасивністю

Головний тренер киян вніс несподівані корективи у гру. Центрфорварда зіграв Беньямін Вербіч. Зірок із неба він не хапав, але гол і передачу на свій рахунок у підсумку записав. Лівого захисника при наявності дорогих легіонерів Пиварича й Сідіклея зіграв молодий Миколенко й каші принаймні не зіпсував. Єдиний, кому важко буде занести цю гру в свій актив – Микола Морозюк. Він зіграв навіть нижче свого звичного рівня.

"Десна" здивувала своєю пасивністю. Команда вийшла з думкою зіграти – 0:0, а після двох попущених м'ячів геть розгубилася й не знала, що робити. В першому таймі гості, здавалося, жодного разу не перейшли на половину поля киян. В такому стилі грали колись у 70-х роках минулого століття. Зараз "чернігівське катеначчо" виглядає щонайменше анахронізмом.

Кращим на полі в киян знову був Віктор Циганков. Здається, команда просто чекала, поки її лідер набере форму. В наступній грі в Маріуполі одному Циганкову буде дуже важко. Однак, якщо сьогоднішня перемога дасть додаткові сили "Динамо", можна буде сподіватися на відродження інтриги в боротьбі за чемпіонство. Поки про це рано говорити. "Десна" – не та команда, по якій можна буде твердити по відродження "Динамо".

Голи:
1:0 - 45 Бурда, 2:0 - 67 Вербич, 3:0 - 74 Кенджьора, 4:0 - 87 Циганков.
Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Кенджьора (Буено, 78), Циганков, Сидорчук, Гармаш (Шапаренко, 80), Вербич, Буяльський (Дуелунд, 86), Морозюк.
Десна - Паст, Люлька, Гітченко, Братков, Фаворов (Старенький, 72), Коберідзе (Банасевіч, 89), Огиря, Мостовий, Картушов, Фаворов, Безбородько (Хльобас, 63).
попередження:
Братков (7), Гармаш (21)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мене ковбасить так само, як будь-якого вболівальника "Динамо" - Франков


Наступну гру "Динамо" зіграє в середу, 26 вересня в Маріуполі проти однойменного клубу

Зараз ви читаєте новину «4:0. "Динамо" несподівано розгромило "Десну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути