понеділок, 15 жовтня 2007 18:10

Дід Мороз може стати талісманом сочинської Олімпіади-2014

Талісманом зимової Олімпіади 2014 року в Сочі може стати Дід Мороз, повідомляє www.lenta.ru.

Сьогодні, 15 жовтня, в резиденції цього казкового персонажа, Великому Устюзі, почалася акція під назвою "Голосуємо за Діда Мороза!", метою якої є підтримка його кандидатури в конкурсі за право стати офіційним символом Олімпійських ігор. За словами прес-секретаря Діда Мороза Любові Данілової, охочим взяти участь в акції пропонується розробити і оформити альбоми, що містять творчі роботи - твори, малюнки, рекламні листівки, слогани на тему: "Чому саме Дід Мороз повинен стати символом Олімпіади?" - або створити електронні презентації, відеофільми на підтримку кандидатури казкового героя з обгрунтуванням свого вибору. Перші підсумки акції підводитимуться вже 10 листопада, а діти - автори самих кращих робіт - отримають право вручити свої альбоми і диски Дідові Морозу в день його народження 18 листопада, повідомила Данілова.

Символ майбутньої Олімпіади визначатиметься в ході відкритого всеросійського конкурсу. Серед претендентів - маленький мамонт, дельфін-афаліна, ведмідь, краб, чайка, сніговик і білка з п"ятьма золотими горіхами.
Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз може стати талісманом сочинської Олімпіади-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути