Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 09:38

Девід Хей проміняв Кличка на Валуєва

Девід Хей проміняв Кличка на Валуєва

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі (до 200 фунтів/90,6 кг) Девід Хей повідомив, що він підписав контракт на бій проти чемпіона світу WBA Миколи Валуєва. Бій відбудеться 7 листопада в Німеччині. Раніше повідомлялося, що Хей проведе бій проти Віталія Кличка.

Хей був близький до підписання контракту на бій проти Кличка-старшого 12 вересня у Франкфурті, Німеччина. Були забезпечені арена і телевізійні трансляції, але Хей змінив свої плани і відмовився від угоди з Кличком. Трансляцію бою з Валуєвим в Британії здійснюватиме Sky Box Office.

"На моєму обличчі велика усмішка. Я нарешті підписав контракт на бій проти Валуєва 7 листопада. Залишилося тільки визначитися з ареною. Проте я впевнений, що де б бій не відбувся, всі квитки будуть продані. Просто не можу дочекатися того моменту, коли знову приступлю до тренувань", - сказав Хей.

Як причину відмови від бою з Віталієм Кличком Хей називає кабальні умови контракту, які йому запропонувала K2. За словами Хея, брати Клички хотіли отримати право на організацію його декількох майбутніх поєдинків.

"Якби я підписав контракт, який запропонували мені брати Клички, то на довгий час перестав би керувати своєю кар"єрою. Вони досить довго змогли б указувати мені, де і проти кого мені битися. Тепер же, коли я цього року поб"ю Валуєва, я сам керуватиму своєю долею."

За матеріалами Турнір, Boxingscene.com.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей проміняв Кличка на Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути