вівторок, 23 вересня 2008 15:56

Дем"яненка звільнили через пристрасть до спиртних напоїв

Дем"яненка звільнили через пристрасть до спиртних напоїв

Не так давно український наставник "Нефтчі" Анатолій Дем"яненко був несподівано звільнений.

"Я не розумію, з чим це пов"язано, але тренери, котрі призначаються в "Нефтчі", після того, як потрапляють всередину команди, повністю міняються", - говорить президент Професійної футбольної ліги Азербайджану (ПФЛА) Рамін Мусаєв.

Представник ПФЛА відзначив, що українець Анатолій Дем"яненко був звільнений з команди у зв"язку з пристрастю до спиртних напоїв.

"Він був одним з улюбленців такого великого фахівця, як Лобановський, вони довгий час працювали разом. Я теж зіграв роль в його приїзді до нашої країни. Я думав, що він зможе вивести "Нефтчі" зі скрутного становища. Я не побачив в ньому ніяких недоліків за час нашої спільної роботи. Проте пізніше я почув про те, що він приохотився до спиртного. Напевно він заспокоївся, підписавши контракт строком на 3,5 роки".

За словами Мусаєва, Дем"яненко навіть не звертав уваги на зауваження.

"Він не думав про те, що ніде не можна заробити дармових грошей. Я думаю, що ці чинники зіграли значну роль в усуненні його від команди нинішнім керівництвом. Від деяких журналістів я чув про те, що вони бачили Дем"яненка на березі моря. Він керував автомобілем в нетверезому стані. Коли я почув про це, мені стало погано. Ніхто не почав би тримати в команді тренера, що не віддавав їй всі свої сили. Тому керівництво "Нефтчі" зробило необхідний крок".

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненка звільнили через пристрасть до спиртних напоїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути