Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 16:47

Дафф та Форлан відмовили Рою Кіну

 

"Сандерленд", очолюваний ірландською парою Найлл Куїнн, 40 років, (власник) - Рой Кін, 35 років, (головний тренер) будує грандіозні плани. Зараз команда вибралася на друге місце в Першому англійському дивізіоні і близька до того, щоб грати в наступному сезоні в Прем"єр-лізі. У зв"язку з цим клуб збирається значно підсилити склад.

Зараз Рой Кін пропонує перейти до "Сандерленда" "своїм людям", тобто тим, кого він знає не з чуток.

Поки стало відомо, що він поговорив з своїм колишніми партнерами по "МЮ" Дієго Форланом і по збірній Ірландії Демьеном Даффом, інформує football.ua. З обома футболістами та їх клубами домовитися не вдалося.

- Рой дзвонив мені, розповідав наскільки перспективний проект "Сандерленд" і пропонував в наступному сезоні перейти в клуб. Я вдячний за дзвінок, але мені добре і в "Вільяреалі", - сказав Форлан.

За Даффа відповів наставник його нинішнього клубу "Ньюкасл".

- Він гравець "Ньюкасла" і всі чутки про його можливий перехід - не коштують виїденого яйця. Тільки минулого літа він підписав п"ятирічний контракт з нашим клубом, у нас щодо нього величезні плани, тому не бачу жодної причини, чому ми повинні з ним розлучатися, - категорично відреагував Гленн Редер.

Ще однією причиною того, що "Ньюкасл" і слухати не хоче про трансфер Даффа є та, що "Сандерленд" - найзапекліші вороги клубу в Англії. "Північне дербі" між цими командами не поступається принциповістю матчам між кращими лондонськими командами.

Зараз ви читаєте новину «Дафф та Форлан відмовили Рою Кіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути