Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2012 17:50

"Чорноморець" обіграв "Волинь" на виїзді

"Чорноморець" обіграв "Волинь" на виїзді
Максим Старцев пропустив два м'ячі від "Чорноморця" ФОТО: fcvolyn.net

У Луцьку відбулася зустріч місцевої "Волині" і одеського "Чорноморця" в рамках 18-го туру прем'єр-ліги. Підопічні Романа Григорчука відсвяткували перемогу над колективом Анатолія Дем'яненка з рахунком 2:0, повідомляє "Чемпионат.com".

Гості вийшли вперед на 34-й хвилині - Еліс Бакай скористався передачею Івана Бобко і, уникнувши офсайду, вразив ворота лучан. У другому таймі суперники продовжили діяти в активному темпі, проте моментів для взяття воріт було створено не так багато.

Під завісу протистояння Франк Джа Джедже проривався до воріт, але був зупинений Сергієм Пилипчуком, і Андерсон Сантана реалізував 11-метровий удар. Відразу після епізоду арбітр був змушений зупинити гру - стадіон "Авангард" затягнуло димом після використання піротехнічних засобів незадоволеними уболівальниками "Волині". В результаті, "моряки" зуміли відстояти переможний результат і продовжити безпрограшну серію.

"Перша частина сезону залишила двояке враження. Взяли гравців, деякі з них не пройшли збори і не були готові. У другій половині чемпіонату ми побачимо іншу "Волинь", - сказав головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко в ефірі телеканалу "2+2" .

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

18-й тур

Волинь - Чорноморець 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 34 Бакай, 0:2 - 80, пенальті Андерсон.

Волинь - Старцев, Масло, Занєв (Павлов, 79), Ілієв, Шандрук, Аржанов, Бікфалві (Овонікоко, 60), Пилипчук (Приндета, 81), Сімінін, Суботіч, Савич.

Чорноморець - Безотосний, Фонтанелло, Андерсон, Бергер, Лео Матос, Бакай, К. Ковальчук, Зубейко, Бобко (Діденко, 83), Політило, Джа Джедже (Вангьєлі, 90).

Попередження: Андерсон (19), Бакай (45), Аржанов (48), Джа Джедже (62), Зубейко (72), Суботіч (75), Пилипчук (79), Сімінін (88).

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" обіграв "Волинь" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути