субота, 24 листопада 2012 10:26

"Чорноморець" вдома обіграв "Кривбас"

"Чорноморець" вдома обіграв "Кривбас"
"Було важливо закінчити чемпіонат у рідних стінах на мажорній ноті" - Григорчук ФОТО: shakhtar.com

У п'ятницю, 23 листопада, стартував 17-й тур чемпіонату України. В Одесі "Чорноморець" приймав криворізький "Кривбас". У разі перемоги гості могли наздогнати команду Романа Григорчука, яка влаштувалася на п'ятому місці. Однак зимувати на п'ятій сходинці буде "Чорноморець" незалежно від результатів останнього туру перед антрактом.

Одесити переграли "Кривбас" в рідних стінах завдяки двом голам, забитим у другому таймі. На 68-й хвилині Бакай пробив головою в поперечину, першим на добиванні виявився Бобко. Другий гол вийшов трохи курйозним. На 77-й хвилині Сердюк, вибиваючи м'яч, влучив у Діденка і м'яч залетів у ворота - 2:0.

"На домашній арені ми проводили останній матч у цьому році, тому важливо було закінчити чемпіонат у рідних стінах на мажорній ноті, - цитує головного тренера "Чорноморця" Романа Григорчука ТРК "Футбол". - Не знаю, може, хвилювання трохи і було. Почали матч акуратно, оскільки у нас був серйозний суперник, у складі якого достатньо хороших виконавців. Побоювалися помилитися, навіть дрібна помилка могла призвести до голу в наші ворота.

У цілому, були непогані відрізки в матчі, проте цілісності не вистачало. Побудували гру так, щоб створювати моменти і після позиційних атак, і після контратак. Але не сподобалося, що іноді робили помилки на рівному місці, задкували назад і в деяких моментах самі допомагали супернику".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

Чорноморець (Одеса) - Кривбас (Кривий Ріг) - 2:0

Голи: Бобко, 68 (1:0); Діденко, 77 (2:0).

Чорноморець: Безотосний, Фонтанелло, Андерсон, Бергер, Лео Матос, Бакай (Вангелі, 90), К. Ковальчук, Зубейко, Бобко, Політило, Джа Джедже (Діденко, 75).

Кривбас: Штанько, Пашаєв, Шершун, Сердюк, Баліч, Матіч, Прийомов (Дедечко, 75), Валєєв, Антонов, Йеслінек (Яколіш, 81), Самодін (Іващенко, 81).

Попередження: Ковальчук, 90 - Матіч, 22; Антонов, 55.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" вдома обіграв "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути