неділя, 28 вересня 2008 13:51

Чемпіонка вигравала Олімпіаду вагітною

Чемпіонка вигравала Олімпіаду вагітною

У деякому роді унікальний випадок відбувся на минулих в Пекіні Олімпійських іграх. Чешка Катержіна Еммонс, котра завоювала в китайській столиці дві медалі, одну з них золоту - в стрільбі з пневматичної рушниці з 10 метрів, вигравала ті самі медалі, будучи вагітною.

"Недавно я пройшла медобстеження та можу визнати, що перебуваю на четвертому місяці вагітності, - наводить слова чемпіонки Sportbox з посиланням на чеські ЗМІ. - Ми з чоловіком (американський стрілець, срібний призер Пекіна Метью Еммонс) не хотіли оголошувати про це раніше. Відразу хочу сказати, що рішення пропустити майбутній сезон не пов"язане з народженням дитини і було прийнято раніше. Великі змагання виснажують, і після Пекіна мені потрібно відпочити".

Відзначимо, що кульова стрільба - один з небагатьох видів спорту, в якому можна виступати на четвертому місяці вагітності. Природно, що в динамічніших видах типу легкої атлетики і навіть керлінга з таким терміном вже не виступиш.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонка вигравала Олімпіаду вагітною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути