понеділок, 28 липня 2008 19:43

Чемпіона світу з боксу звинуватили в сексуальних домаганнях

Чемпіона світу з боксу в середній вазі (до 72,6 кілограма) за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація) Артура Абрахама звинуватили в сексуальних домаганнях до масажистки. Рішення про початок розслідування з приводу заяви проти популярного боксера поки не прийняте, повідомляє Лента.Ру.

Одна з німецьких радіостанцій повідомила, що Абрахама (справжнє ім"я цього боксера вірменського походження - Аветік Абрахамян) звинуватили в домаганнях до масажистки в тренувальному таборі на острові Рюген.

Представник промоутерської компанії SauerlandEvents Хейко Малльвітц заявив, що звинувачення проти клієнта Sauerland Абрама абсолютно безпідставні.

Відзначимо, в квітні 2008 року Абрахам звинувачувався в згвалтуванні. Заяву на спортсмена подала покоївка одного з готелів, в якому боксер зупинявся під час тренувального збору. Абрахам, що заявив про свою повну невинність, уникнув кримінального переслідування.

28-річний боксер володіє званням чемпіона IBF з грудня 2005 року. 21 червня 2008 року він провів черговий захист титулу, нокаутувавши колумбійця Едісона Міранду. Всього на професійному рингу Абрахам провів 27 боїв, і у всіх здобув перемоги (зокрема 22 - нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Чемпіона світу з боксу звинуватили в сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути