четвер, 16 вересня 2010 17:17

"Було приємно спілкуватися з Колліною" - Ковалець

"Було приємно спілкуватися з Колліною" - Ковалець
У середу, 15 вересня, київська "Оболонь" презентувала свою нову форму. Її дебют відбувся у переможному для "пивоварів" матчі проти донецького "Шахтаря" (1:0).
"Є зелений, білий і жовтий комплекти форми, - каже журналістами під час презентації наставник "Оболоні" Сергій Ковалець. - Команда вийшла на презентацію у екіпіровці зеленого кольору, тренерський штаб обрав білий варіант. Запасний комплект виконаний у жовтому кольорі. "Оболонь" вперше зіграє у ньому у матчі з "Карпатами".

Було кілька варіантів форми. Нам показали каталоги і ми зупинилися саме на цьому дизайні. Якість також краща, ніж у нашої попередньої форми. Футболки будуть у вільному продажі у клубному магазині."

Журналісти вже встигли охрестити нову форму "Оболоні" фартовою.

"Фарт потрібно заслужити. І не тільки новою формою, але, насамперед, ігровими якостями. Форма для футболістів, наче обладунки для лицаря. Хороша форма дає гравцям наснаги. Вболівальникам також приємно дивитися на свою команду у красивій екіпіровці."

На матчі з "Шахтарем" був присутній куратор системи суддівства в професійному футболі України П"єрлуїджі Колліна. Після матчу італієць поговорив з Ковальцем.

"Він йшов по коридору і сказав, що я дуже емоційно реагував на суддівські рішення та ігрові моменти. Колліна порадив спокійніше поводитися під час матчу. Було приємно з ним спілкуватися і дай Боже, щоб наші арбітри судили матчі у єврокубках і на чемпіонатах світу та Європи. Він професіонал і зробить так, що ми будемо поважати один одного."

Цього сезону "Оболонь" відібрала очки у найсильніших українських клубів. У першому турі "пивовари" зіграли внічию з "Динамо".

"Команда у нас майже нова, але ми вже показуємо хороші зуби. Я сказав команді, що перемогу над "Шахтарем" потрібно правильно оцінити. Ми маємо зробити з цього хороші висновки і досягти стабільності, адже це ознака майстерності."

У неділю "пивовари" зіграють на виїзді з учасником Ліги Європи. "Карпати" у четвер вдома приймають "Боруссію" (Дортмунд).

"Ті команди, які грають у єврокубках, мають довгу лавку запасних. У Львові нас чекає дуже цікава гра."

Після дев"яти турів української Прем"єр-ліги "Оболонь" йде на дев"ятому місці.
Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Було приємно спілкуватися з Колліною" - Ковалець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути