субота, 11 вересня 2010 16:36

"Шахтар" приїхав на матч переможцем" - Слюсар

"Шахтар" приїхав на матч переможцем" - Слюсар
"Оболонь" сенсаційно обіграла  діючого і поточного лідера української Прем"єр-ліги донецький "Шахтар". Єдиний гол у матчі забив нападник "пивоварів" Павло Худзік на 51-й хвилині.
"На такі команди, як "Шахтар" налаштовуватися не потрібно, - каже "Gazeta.ua" після матчу капітан "Оболоні" Валентин Слюсар. - Це лідер українського футболу і мотивація у всіх максимальна. Кожен футболіст хоче себе проявити у матчі з таким суперником."

Цього сезону "пивоварів" можна назвати грозою грандів. У першому турі "Оболонь" зіграла внічию з "Динамо", а тепер дала ляпаса "гірникам".

"Напевне, "Шахтар" приїхав на матч переможцем, команда обіграла нас до стартового свистка. Наступного тижня вони стартують у Лізі чемпіонів і всі їхні думки були зайняті майбутнім матчем проти "Партизана". Зі свого досвіду скажу, що дуже важко налаштуватися на команду, яка знаходиться у нижній частині турнірної таблиці".

Після матчу з "Динамо" "Оболонь" програла три матчі поспіль, причому у двох з них підопічні Сергія Ковальця пропустили по три м"ячі.

"Я сподіваюсь, що перемога над "Шахтарем" не закрутить нам голови. Ми із Сергієм Ковальцем опустимо гравців на землю. Будемо готуватися до наступних матчів. У нашій команді всі професіонали. Ми розуміємо, що у нас попереду ще дуже багато матчів і їх треба грати на такому ж рівні, як і з "Шахтарем".

Я сподіваюсь, що ця перемога додасть впевненості хлопцям. Ми заробили три очки у скарбничку. Вони для нас дуже важливі. Наступний матч ми зіграємо на виїзді проти "Карпат". У Львові дуже важко грати. В команди формується психологія переможця. Сподіваюсь, що хлопці сприймуть це з позитивної точки зору, опустяться всі на землю і будемо далі готуватися."

Після фінального свистка вболівальники "Оболоні" хвилин п"ять не розходилися і вітали "пивоварів" вигуками "молодці!".

"Підтримка трибун була дуже сильною. Чесно кажучи, я не очікував такого. Велике дякую фанатам за підтримку. Вони вміють підбадьорити у потрібний момент. Хотілося, щоб їхня підтримка була ще сильнішою. Вони нам дуже допомагають."

Наступного тижня "Оболонь" презентує нову ігрову форму.
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" приїхав на матч переможцем" - Слюсар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути