середа, 15 вересня 2010 14:53

"Оболонь" презентувала нову форму

"Оболонь" презентувала нову форму
Київська "Оболонь" презентувала свою нову форму. Перший вихід "в люди" нової екіпіровки футболісти провели ще минулої п"ятниці у матчі 9-го туру проти чемпіона України — донецького "Шахтаря". Дебют виявився вдалим, "пивовари" вперше за п"ять років обіграли "гірників" - 1:0. Перемогу "Оболоні" приніс Павло Худзік.

Футболісти презентували нову форму всією командою разом з тренерським штабом. Гравці вдяглися у "фартовий" зелений комплект. Наставник команди Сергій Ковалець обрав білий варіант форми. Причому, коуч "позичив" футболку в свого підопічного Владислава Лупашка. У жовтому "Оболонь" зіграє на виїзді проти львівських "Карпат".
До речі, сьогодні 33-й день народження святкує капітан "пивоварів" Валентин Слюсар. Команда оплесками привітала іменника.
Спочатку "пивовари" зробили офіційне командне фото. Поки футболісти шикувалися, Ковалець демонстрував присутнім трюки з м"ячем. Після серйозних фото, гравці позували разом з дітлахами, які підтягнулись на презентацію із сусідських зі стадіоном шкіл. Раніше фото з уболівальниками вже робили "Шахтар" та "Динамо". Схоже, в українському футболі з"являються нові традиції.

Після фотосесій і роздачі автографів, гравці приступили до роботи з м"ячем. "Пивовари" активно били по воротах. У неділю "Оболонь" гратиме з представником України в Лізі Європи "Карпатами".

Купити нову форму можна у фірмовому магазині "Оболоні", який знаходиться на території стадіону.
Перед початком сезону команда представила нову емблему клубу.
Нагадаємо, минулого тижня київське "Динамо" також презентувало нову форму для домашніх матчів. У цьому сезоні на рідному стадіоні команда гратиме у традиційній біло-синій екіпіровці з новими елементами. Зокрема, на грудях у футболістів з"явилася широка синя лінія.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" презентувала нову форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути