четвер, 24 квітня 2008 14:57

Брат Рональда Кумана очолив збірну Угорщини

Ервін Куман став головним тренером збірної Угорщини з футболу. Його попередник Петер Вархіді займе іншу посаду в національній асоціації.

Після відставки Петера Божика в ході відбірної кампанії Євро-2008 угорців очолив Вархіді. Проте після закінчення строку його контракту керівництво асоціації прийняло рішення про запрошення нового тренера. Голландець Куман очолить збірну на час відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року, в якому угорцям протистоятимуть команди Албанії, Мальти, Португалії, Швеції і Данії.

Новий наставник є старшим братом Рональда Кумана, який щойно залишив іспанську "Валенсію". Він входив до складу збірної Нідерландів на переможному для неї чемпіонаті Європи 1988 року. В ході ігрової кар"єри Ервін виступав за "Гронінген", ПСВ "Ейндховен" і "Мехелен", а після її завершення тренував "Ваалвейк" і "Фейеноорд". З роттердамського клубу 46-річний Куман пішов в кінці сезону-2006/07.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Брат Рональда Кумана очолив збірну Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути