пʼятниця, 22 червня 2007 20:10

Боуі повертається у професійний бокс

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Ріддік Боуі, 39 років, офіційно оголосив про те, що 3 серпня він повернеться на професійний ринг в бою проти свого 42-річного співвітчизника Пола Філліпса.

Востаннє екс-чемпіон виходив на ринг в квітні 2005 року, коли з великими труднощами здолав по очках Біллі Замбрана, повідомляє www.sport.com.ua.

Боуі планує провести десять поєдинків за десять місяців і потім спробувати знов завоювати титул чемпіона світу.

Боксер довгий час не виступав на професійному рингу через серйозні проблеми із законом, пов"язані із звинуваченням в насильницькому викраданні своєї дружини і дітей в 1999 році. Зараз спортивні комісії деяких штатів США утримуються від відновлення його боксерської ліцензії, указуючи на те, що його невиразна мова і порушена жестикуляція можуть свідчити про порушення в роботі головного мозку. Сам боксер стверджує, що заяви його адвокатів про перенесену травму головного мозку були лише юридичним прийомом в ході судового процесу.

За свою професійну кар"єру Ріддік Боуі провів 43 поєдинки, у яких переміг 42 рази і лише в одному поступився.

Абсолютним чемпіоном світу у суперважкій категорії Боуі став 13 листопада 1992, коли по очкам переміг Евандера Холіфілда. А ось матч-реванш Ріддік програв 6 листопада 1993 року, втративши титул, повернути який більше так і не зміг.



Зараз ви читаєте новину «Боуі повертається у професійний бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути