неділя, 20 жовтня 2013 11:53

Болгарський клуб сидітиме без зарплати, поки не почне перемагати

Болгарський клуб сидітиме без зарплати, поки не почне перемагати
Тодор Батков пішов на радикальні міри ФОТО: dynamo.kiev.ua

Основний склад болгарського футбольного клубу "Левскі" (Софія) буде позбавлений фінансування доти, поки команда не почне перемагати. Про це повідомив власник команди Тодор Батков після того, як його клуб програв у суботу в столичному дербі своєму принциповому суперникові ЦСКА з рахунком 0:3, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Ця модель не може більше функціонувати, ми будемо різати по живому. Прошу вибачення у наших уболівальників. Очевидно, нас чекають серйозні зміни. Ми повинні повернути звання найбільш улюбленого клубу, активно залучати молодих болгарських футболістів і вигнати всіх так званих "зірок", які не варті нічого, - сказав Батков. - Я припиняю фінансування першої команди доти, поки не буде результату. Тренери залишаються."

Дербі між "Левскі" і ЦСКА є одним з головних подій у світі болгарського футболу. Особливо воно відоме протистоянням вболівальників двох команд. Так, протягом дня перед початком матчу співробітники органів правопорядку затримали 66 осіб, які порушували громадський порядок, або представляли для нього загрозу.

Головні сили поліції зосередилися біля таборів для біженців, які перебувають у Софії, оскільки радикально налаштовані фанати оголошували напередодні про свій намір влаштувати погроми у місцях проживання мігрантів.

Зараз ви читаєте новину «Болгарський клуб сидітиме без зарплати, поки не почне перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути