понеділок, 20 серпня 2012 16:59

Болгарські вболівальники кинули банан у свого футболіста

Болгарські вболівальники кинули банан у свого футболіста
Базіла де Карвальо збирається розірвати контракт з "Левскі" ФОТО: phytology.ru

Вболівальники болгарського футбольного клубу "Левскі" із Софії кинули банан в чорношкірого футболіста своєї команди Базіла де Карвальо. Про це повідомляє портал Sport.bg.

Після матчу 2 туру чемпіонату Болгарії, в якому "Левскі" переміг "Ботев" з рахунком 3:1, футболісти софійського клубу відправилися до трибуни зі своїми уболівальниками. В цей час один з фанатів кинув банан в сторону де Карвальо, після чого з трибун прозвучало характерне "ухання".

При цьому футболіст з Гвінеї-Бісау вступив у перепалку зі стюардом, і тільки втручання поліції запобігло бійці. Заспокоїти уболівальників намагалися глава фан-клубу "Левски" Володимир Владимиров і капітан команди Станіслав Ангелов.

Однак, як повідомляється, фанати продовжували ображати де Карвальо доти, поки він не зник у підтрибунному приміщенні. За відомостями Sport.bg, нападник збирається розірвати контракт з "Левскі" і залишити Болгарію.

Із засудженням дій вболівальників виступило керівництво "Левскі", яке побоюється, що через події клубу буде важко запрошувати чорношкірих гравців у майбутньому.

Після двох турів "Левскі" з шістьма очками перебуває на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату Болгарії. За додатковими показниками клуб із Софії поступається першим рядком ФК "Лудогорец".

Зараз ви читаєте новину «Болгарські вболівальники кинули банан у свого футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути