вівторок, 20 березня 2012 18:07

Служба безпеки "Локомотива" вирахувала метальника банана в гравця "Анжі"

Служба безпеки "Локомотива" вирахувала метальника банана в гравця "Анжі"

Людиною, який кинув банан в футболіста махачкалинського "Анжі" Крістофера Самбу, виявився уболівальник "Анжі". Про це стало відомо за підсумками розслідування, проведеного службою безпеки "Локомотива". Московський клуб вважає те, що трапилося провокацією вболівальників "Анжі", повідомляє офіційний сайт "Локомотива".

Після вивчення записів камер відеоспостереження був зроблений висновок, що людина, який кинув банан в Самбу, більшу частину матчу провів на Північній трибуні стадіону "Локомотив" разом з групою підтримки "Анжі". Вся Північна трибуна була надана уболівальникам "Анжі", які викупили 2898 квитків.

За 15 хвилин до закінчення зустрічі вболівальник пройшов на Західну трибуну в сектор VIP-1, дочекався закінчення матчу, підійшов до огорожі і кинув банан в Самбу, який спускався в підтрибунне приміщення.

У сектор VIP-1 уболівальник міг потрапити на запрошення або за квитком. Уболівальникам "Анжі" було виділено 20 запрошень в цей сектор. За попередніми даними, ще більше 80 квитків в сектор VIP-1 вболівальники "Анжі" купили.

"Локомотив" попросив Російську футбольну прем'єр-лігу (РФПЛ), Російський футбольний союз (РФС) і комітет з етики РФС "ретельно розібратися в сталася провокації і покарати винних". Клуб готовий надати всі наявні фото-та відеоматеріали.

PR-директор "Локомотива" Денис Новосьолов в інтерв'ю виданню "Спорт-Экспресс" заявив, що широкій публіці матеріали також будуть представлені, але, можливо, це відбудеться не відразу.

Вболівальник кинув банан в Самбу ввечері 18 березня після матчу чемпіонату Росії "Локомотив" - "Анжі" (1:0). Самба підняв банан і кинув його назад в уболівальників. У заяві на сайті "Локомотива" говориться, що дії гравця "Анжі", можливо, будуть розбиратися на засіданні комітету з етики РФС.

19 березня свою робочу групу з розслідування інциденту після матчу "Локомотив" - "Анжі" створила РФПЛ. 20 березня ліга звернулася за допомогою до всіх, хто може допомогти знайти людину, яка кинула банан в Самбу.

Зараз ви читаєте новину «Служба безпеки "Локомотива" вирахувала метальника банана в гравця "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути