Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2012 10:58

У футболіста "Анжі" кинули банан з VIP-трибуни
5

Фото: fc-anji.ru

У футболіста махачкалинського "Анжі" Крістофера Самба кинули банан після матчу чемпіонату Росії з "Локомотивом", що відбувся увечері 18 березня в Москві. Банан був кинутий з натовпу вболівальників, коли Самба разом з іншими гравцями залишав поле. Гравець підняв банан і кинув його назад у натовп, пише видання "Советский спорт".

Розголосу інцидент отримав через деякий час після гри, коли в ефір радіостанції "Спорт" зателефонував уболівальник і розповів про те, що трапилося. За словами радіослухача Віктора (його прізвище не називається), після того, як Самба кинув банан назад в уболівальників, до місця події підбігли головний тренер "Анжі" Гуус Хіддінк і директор команди Роберто Карлос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Анжі" спробує підписати Роналду і Мессі

"Далі підбігають Хіддінк і Карлос і встають на драбинці і хвилин десять дивляться на натовп презирливим поглядом. І Хіддінк руками показує - заспокойтеся, заспокойтеся!" - розповів радіослухач. Можливо, саме тому Хіддінк не відразу підійшов до кореспондента телекомпанії "НТВ-Плюс", щоб дати післяматчевий коментар.

Офіційний представник "Анжі" Олександр Удальцов підтвердив, що в Самба кинули банан. За словами Удальцова, банан був кинутий з VIP-трибуни. Дії футболіста представник махачкалинського клубу назвав адекватною відповіддю. Президент "Локомотива" Ольга Смородська заявила, що інформація про інцидент не відповідає дійсності: "Такого не було і бути не могло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Дагестану подарував Хіддінку кинджал

Увечері Удальцов подзвонив у "Советский спорт" і передав слова Самби з приводу того, що сталося: "Нехай цей інцидент стане поганим прикладом для дітей, які в цей момент були присутні в секторі".

Як зазначає видання "Спорт-Экспресс", російська футбольна влада звернулася до "Анжі" з проханням надати інформацію з приводу інциденту після матчу "Локомотив" - "Анжі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Анжі" підтвердив призначення Хіддінка

Самба став не першим футболістом "Анжі", в якого в нинішньому сезоні кинули банан. 22 червня в Самарі наприкінці матчу "Крилья Совєтов" - "Анжі" з трибуни кинули банан в Роберто Карлоса. Бананового стрільця вдалося знайти лише минулого тижня. Ним виявився В'ячеслав Прохоров.

Зараз ви читаєте новину «У футболіста "Анжі" кинули банан з VIP-трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути