понеділок, 11 липня 2011 11:46

Роберто Карлос пробачив бананового "стрілка"

Роберто Карлос пробачив бананового "стрілка"

Бразильський футболіст махачкалінського "Анжі" Роберто Карлос пробачив людину, яка кинула в нього банан під час матчу чемпіонату Росії з самарським клубом "Крилья Совєтов". Роберто Карлос заявив, що він бажає цій людині добра і не розуміє, навіщо той чоловік кинув у нього банан.

"Можливо, у людини проблеми в житті і йому потрібна допомога? Сподіваюся, він виправиться і в нього все буде добре в житті", - сказав гравець "Анжі". Роберто Карлос додав, що расові забобони не повинні існувати ні в одній країні світу.

Інцидент за участю Роберто Карлоса стався 22 червня в Самарі. У кінцівці матчу, виграного "Анжі" з рахунком 3:0, невідомий кинув з трибуни банан, що впав поряд з бразильцем. Футболіст "Анжі" не став чекати закінчення зустрічі і залишив поле.

Вболівальника, який кинув банан, досі не знайшли, хоча "Крилья Совєтов" оголосили нагороду в 50 тисяч карбованців за будь-які цінні відомості, які можуть допомогти у затриманні зловмисника.

24 червня Контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) оштрафував "Крилья Совєтов" на 300 тисяч рублів. 100 тисяч клуб заплатив за расистський вчинок вболівальника, ще 200 тисяч - за незабезпечення порядку під час матчу.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос пробачив бананового "стрілка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути