пʼятниця, 17 лютого 2012 16:43

"Анжі" підтвердив призначення Хіддінка

"Анжі" підтвердив призначення Хіддінка

Махачкалинський футбольний клуб "Анжі" на своєму офіційному сайті підтвердив призначення головним тренером команди голландського фахівця Гууса Хіддінка. Крім посади наставника команди, Хіддінк займе пост віце-президента з розвитку "Анжі".

Хіддінк підписав з махачкалинцями контракт на півтора роки. Тренер сказав, що він радий можливості попрацювати "з друзями". Хіддінк підкреслив, що він довго вів переговори з "Анжі" ще наприкінці 2011 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіддінк очолив "Анжі" за 10 мільйонів євро на рік - ЗМІ

Тренер відзначив, що розвиток футболу в Дагестані для нього не менш важливий, ніж результати "Анжі". У той же час, Хіддінк підкреслив, що він постарається зробити все, щоб гра команди відповідала амбіціям уболівальників і керівництва клубу.

Хто буде допомагати Хіддінку, на сайті "Анжі" не уточнюється. Голландське видання Voetbal International писало, що в тренерський штаб Хідднка увійдуть Тон дю Шатіньє і Желько Петрович. За даними видання "Советский спорт", допомагати Хіддінку буде російський фахівець - Ігор Корнєєв або Олександр Бородюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Анжі" офіційно відправив у відставку головного тренера

До призначення Хіддінка футболісти "Анжі" проводили тренувальний збір під керівництвом Андрія Гордєєва, який виконував обов'язки головного тренера з 13 лютого, коли у відставку пішов Юрій Красножан. Красножан був призначений на пост наставника "Анжі" наприкінці 2011 року і не провів з командою жодного офіційного матчу.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" підтвердив призначення Хіддінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути