Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 08:51

"Анжі" офіційно відправив у відставку головного тренера

"Анжі" офіційно відправив у відставку головного тренера

Махачкалінський футбольний клуб "Анжі" в заяві на своєму офіційному сайті підтвердив інформацію про відставку головного тренера команди Юрія Красножана. Як йдеться в заяві, Красножан звільнився за власним бажанням, повідомивши про намір покинути клуб 10 лютого. 13 лютого відставка тренера була прийнята.

У заяві наголошується, що про причини звільнення Красножана клуб і тренер вирішили не називати. У той же час, наводяться слова колишнього наставника "Анжі": "Можу сказати лише одне, основна причина мого рішення - розбіжність в основних принципах управління колективом".

На черговій тренувальний збір, який пройде в турецькому Белеку з 15 лютого по 3 березня, "Анжі" відправиться під керівництвом Андрія Гордєєва, якому допомагатиме граючий тренер Роберто Карлос. Гордєєв виконував обов'язки головного тренера махачкалінцев з вересня 2011 року (коли "Анжі" залишив Гаджі Гаджієв) до призначення Красножана в грудні.

48-річний Красножан з 2004 по 2010 роки працював в "Спартаку" з Нальчика, а перед початком сезону-2011/12 очолив московський "Локомотив". У червні 2011 року Красножан був звільнений з цього клубу за "недогляди в роботі". Незабаром після цього Красножан очолив другу збірну Росії з футболу, тренером якої він залишається і в даний час.

Хто може змінити Красножана на посту наставника "Анжі", в заяві клубу не кажуть. ЗМІ називали кандидатами на місце головного тренера махачкалінцев голландця Гууса Хіддінка, а також італійця Фабіо Капелло, який кілька днів тому залишив посаду наставника збірної Англії. Повідомлялося, що Капелло провів з представниками "Анжі" переговори в Москві, проте сам тренер цю інформацію спростував.


Зараз ви читаєте новину «"Анжі" офіційно відправив у відставку головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути