середа, 14 березня 2012 16:16

"Анжі" спробує підписати Роналду і Мессі

"Анжі" спробує підписати Роналду і Мессі

Російський футбольний клуб "Анжі" спробує запросити в команду аргентинця Ліонеля Мессі і португальця Кріштіану Роналду. За словами директора "Анжі" Роберто Карлоса, Мессі і Роналду отримають пропозиції, коли у них закінчаться контракти з їх клубами - "Барселоною" і "Реалом", пише видання Marca.

Роберто Карлос зробив свою заяву 13 березня в ефірі радіостанції Radio Marca. Бразилець зазначив, що в даний час він вважає кращим футболістом світу Мессі. У той же час Роберто Карлос сказав, що, вибираючи між Мессі і Роналду, не може віддати перевагу жодному з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі перекваліфікувався на голкіпера

Контракт Мессі з "Барселоною" розрахований до кінця сезону-2015/16. Кріштіану Роналду, який перейшов в "Реал" з "Манчестер Юнайтед" влітку 2009 року, підписав контракт до кінця сезону-2014/15. Футбольні клуби часто продовжують контракти з гравцями до того, як закінчуються попередні угоди.

Роберто Карлос перейшов до "Анжі" у лютому 2011 року в якості діючого гравця. На початку 2012 року було прийнято рішення про те, що кінець сезону-2011/12 він проведе в якості директора клубу. Недавно бразилець був внесений до заявки клубу в цій якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі забив п'ять голів "Байєру" в Лізі чемпіонів

Сам Роберто Карлос заявляв, що, можливо, він ще вийде на поле в другій половині 2012 року. Раніше бразилець говорив, що наприкінці 2012 року завершить кар'єру гравця.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" спробує підписати Роналду і Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути