понеділок, 03 червня 2013 12:59

Берлусконі залишив Аллегрі в "Мілані"

Берлусконі залишив Аллегрі в "Мілані"
"Мілан" фінішував третім минулого сезону ФОТО: fc-zenit.ru

Президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі заявив, що Массіміліано Аллегрі залишиться головним тренером команди у наступному сезоні.

Минулого тижня італійські ЗМІ процитували озвучену на одному з телеканалів заяву глави "Мілана" про те, що він хоче повністю змінити тренерський склад команди, включаючи головного тренера Массіміліано Аллегрі, однак після цього на офіційному сайті клубу було опубліковано спростування. Повідомляється, що в неділю ввечері у Берлусконі відбулася зустріч із Аллегрі і Галліані, за підсумками якої було прийнято рішення нічого в тренерському штабі не змінювати.

"У нас була відверта розмова з Галліані та Аллегрі, під час якої ми знову розглянули і проаналізували події минулого сезону. Були також узгоджені права і обов'язки клубу по відношенню до тренера і наставника стосовно до клубу. Були також окреслені напрямки нашої діяльності на трансферному ринку. Стосунки з тренером, які ніколи не переривалися, залишаються відносинами, заснованими на абсолютній і взаємній повазі", - йдеться в заяві Берлусконі, опублікованій на офіційному сайті "Мілана".

За повідомленнями Fotball Italia, Аллегрі попросив у керівництва клубу збільшити трансферний бюджет з метою придбання центрального захисника, двох центральних півзахисників і атакуючого вінгера.

Аллегрі очолив "Мілан" 25 червня 2010 року. У перший сезон під його керівництвом команда виграла чемпіонат Італії, наступного року посіла друге місце, а в минулому сезоні - третє.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі залишив Аллегрі в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути