понеділок, 25 березня 2013 19:21

"Бекхем гурман, Савичевич - допитливий дегустатор, а голландці гидували італійською кухнею" - шеф-кухар "Мілана"

Шеф-кухар "Мілана" Оскар Базіні, який вже більше 20 років супроводжує клуб на виїздах, розповів про смаки Сільвіо Берлусконі і зірок світового футболу, які пройшли через клуб.

"Президент найбільше любить перші страви, тобто пасту і рис. Він справжній лідер і вишуканий гурман. Він завжди цікавиться, як справи в моєму ресторані, і завжди хвалить кулателло (шинка вищого сорту - Ред.) ", - говорить Базіні.

Одні гравці просто люблять добре поїсти, інших цікавлять ще й рецепти.

"Бекхем - справжній джентльмен і гурман. А ще Савичевич - він куштував кожну страву, розпитуючи про технологію її приготування. Якщо говорити про бразильців, то краще всіх в їжі розбиралися Ривальдо і Кака. Ріккі з дитинства був привчений до італійської кухні", - підкреслює Оскар.

Разом з тим, не обійшлося і без розчарувань.

"Якщо говорити про тих, хто мене більше всіх засмучував, то я назву всіх голландців. За винятком Ван Бастена - великого мисливця до солодощів. Гулліт і Райкард нічого не хотіли бачити, крім своєї національної кухні. А Зеєдорф, хоч і відкрив два відмінних ресторани в "Мілані", чомусь вважав за краще пити за столом яблучний сік", - зазначив кухар.

Зараз ви читаєте новину «"Бекхем гурман, Савичевич - допитливий дегустатор, а голландці гидували італійською кухнею" - шеф-кухар "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути