четвер, 11 квітня 2013 10:44

"Батько після гри запитав "чи не був я п'яний" - Буффон

"Батько після гри запитав "чи не був я п'яний" - Буффон
Капітан "Ювентуса" Буффон похвалив "Баварію" ФОТО: Reuters

"Баварія" володіє всіма необхідними якостями, щоб виграти Лігу чемпіонів у цьому сезоні, заявив після матчу-відповіді 1/4 фіналу турніру з мюнхенцями голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон.

У матчі-відповідь команд, що пройшла у середу в Турині, успіх, як і в першому матчі, був на боці "Баварії" - 2:0. Таким чином, загальний рахунок протистояння став - 4:0, і мюнхенці вийшли до півфіналу.

"Мені було цікаво побачити реальну різницю між нами і командою з еліти європейського футболу, і, відверто зізнатися, я не очікував, що вони будуть такими хорошими. Вони мають все необхідне для перемоги в турнірі. Вони дуже технічні, досвідчені, добре готові фізично, швидко мислять на полі і грають вже давно разом", - сказав Буффон.

Голкіпер "Юве" також прокоментував слова Франца Беккенбауера після першої гри команд, який сказав, що Буффон "був схожий на пенсіонера".

"Багато хто запитує мене, чому я не відповів на це висловлювання, але я просто не сприйняв це як образу. Це був жарт. Часом ми, футболісти, сприймаємо все занадто серйозно. Мій батько після гри висловився куди жорсткіше за Беккенбауера, запитавши "чи не був я п'яний", - цитує Буффона Football Italia.

Зараз ви читаєте новину «"Батько після гри запитав "чи не був я п'яний" - Буффон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути