четвер, 11 квітня 2013 09:25

"Баварія" повторила свій рекорд півфіналів Ліги чемпіонів

"Баварія" повторила свій рекорд півфіналів Ліги чемпіонів
Уперше в історії у півфіналі ЛЧ опинилися відразу два німецьких клуби ФОТО: Reuters

За підсумками матчів "Барселона" - "ПСЖ" та "Ювентус" - "Баварія" побитий цілий ряд рекордів Ліги чемпіонів і її попередника, Кубка європейських чемпіонів.

Так, вперше в історії в півфіналі опинилися відразу два німецьких клуби - "Баварія" і дортмундська "Боруссія". Також уперше у півфіналах грають по дві команди з двох країн.

"Баварія" повторила свій рекорд єдиної німецької команди, яка виступала у двох півфіналах поспіль, встановлений в 2001 році.

"Барселона" стала першою командою, яка доходила до півфіналу шість разів поспіль, тим самим побивши рекорд "Реала" з п'яти півфіналів поспіль, встановлений в 1960 році. Всього ж це 29-й півфінал каталонців в європейських кубках.

На стадіоні "Камп Ноу" були присутні 96 022 глядачі, повідомила прес-служба каталонського клубу. Таким чином, встановлено рекорд відвідуваності стадіону в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів.

Раніше найбільш відвідуваним був матч 1/8 фіналу "Барселона" - "Мілан", що відбувся 12 березня і завершився перемогою господарів поля з розгромним рахунком 4:0.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" повторила свій рекорд півфіналів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути