середа, 03 квітня 2013 08:51

Ліга Чемпіонів. "Барселона" не втримала перемогу над ПСЖ, "Баварія" обіграла "Ювентус"

Ліга Чемпіонів. "Барселона" не втримала перемогу над ПСЖ, "Баварія" обіграла "Ювентус"
Гравці "Барселони" вітають уболівальників після матчу з ПСЖ. Фото: afp.com

Французький ПСЖ і іспанська "Барселона" зіграли внічию в першому матчі 1/4 фіналу футбольної Ліги чемпіонів. Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, зустріч, що проходила в Парижі ввечері 2 квітня, завершилася з рахунком 2:2.

"Барселона" відкрила рахунок на 38-й хвилині завдяки точному удару Ліонеля Мессі. Парижанам вдалося зрівняти рахунок на 79-й хвилині після гола Златана Ібрагімовича, однак на 89-й хвилині гості знову вийшли вперед, коли Хаві реалізував пенальті, призначений за фол проти Алекса Санчеса. У час, що залишився господарі змогли відігратися завдяки голу Блеза Матюйді на останній доданій хвилині зустрічі.

В іншому матчі, що відбувся у вівторок, мюнхенська "Баварія" на своєму полі обіграла туринський "Ювентус" з рахунком 2:0. Голи у господарів забили Давид Алаба і Томас Мюллер.

Зустрічі-відповіді в парах "Барселона" - ПСЖ та "Ювентус" - "Баварія" пройдуть 10 квітня, відповідно, в Барселоні і Турині.

У середу, 3 квітня, будуть зіграні перші матчі ще у двох чвертьфінальних парах Ліги чемпіонів. Іспанська "Малага" вдома зіграє з дортмундською "Боруссією", а "Реал" в Мадриді прийме "Галатасарай".

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Барселона" не втримала перемогу над ПСЖ, "Баварія" обіграла "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути