понеділок, 25 лютого 2008 14:57

Австралійського воротаря дискваліфікували за удар арбітра

Голкіпера австралійського клубу "Централ Коаст" Денні Вуковіча дискваліфікували на 15 місяців за грубість по відношенню до судді фінального матчу А-ліги з "Ньюкаслом".

Дисциплінарний комітет Австралійської федерації футболу визнав воротаря винним у тому, що він сильно вдарив арбітра Марка Шилда по руці на останній хвилині поєдинку. Інцидент стався, коли гравці "Централ Коаста" намагалися умовити рефері призначити пенальті у ворота суперника за те, що півзахисник "Ньюкасла" Джеймс Холланд явно зіграв рукою в межах штрафного майданчика.

Вуковіч не зможе брати участь в офіційних матчах протягом дев"яти місяців, а впродовж тих шести, що залишилися, відбуватиме покарання умовно. Таким чином, воротар "Централ Коаста" зможе повернутися на поле в листопаді цього року.

Дискваліфікація розповсюджується не тільки на матчі А-ліги, але і на всі змагання і означає, що Вуковіч не зможе допомогти збірній Австралії на Олімпійських іграх у Пекіні, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Австралійського воротаря дискваліфікували за удар арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути