вівторок, 24 жовтня 2006 21:29

ATP кардинально змінить структуру своїх турнірів

Асоціація тенісистів-професіоналів (АТР) вирішила серйозно змінити структуру проведення міжнародних турнірів з 2009 року, повідомляє "Весь Спорт".

- Ми вирішили кардинально змінити структуру турнірів до 2009 року. Але деякі зміни будуть помітні вже наступного року. Це, наприклад, збільшення призового фонду і раундів матчів. Також плануємо проводити турніри не сім, а вісім днів, щоб у вихідні глядачі могли приходити сім"ями. Теніс і так популярний, але завжди хочеться більшого, - сказав віце-президент АТР Бред Льюїтт. - Головною зміною стане надання гравцям можливості зіграти кілька разів. Ми обираємо схему, за якою тенісисти не вилітатимуть після першого раунду. І у нас є два її варіанти. Перший - ми створимо 8 груп тенісистів по 3 людини в кожній, де гравці зіграють по два матчі, а переможець групи виходитиме у чвертьфінал. Друга схема дещо складніша. Якщо сітка складатиметься з 32 гравців, то тенісисти, посіяні з 17 по 32 місце, зіграють між собою по одному матчу. Таким чином визначиться вісім переможців, до яких приєднаються перші 16 сіяних. Вийде 8 груп по 3 спортсмени. Думаємо, це сподобається і глядачам, і телевізійникам, у яких з"явиться можливість показати того ж Федерера чи Сафіна двічі.

Льюїтт також додав, що у багатьох турнірів буде можливість підвищити свій статус.

Зараз ви читаєте новину «ATP кардинально змінить структуру своїх турнірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути