понеділок, 23 лютого 2009 11:26

Аршавіну псує репутацію дружина і він ненавидить Павлюченка

Автор: Reuters/Сегодня
  Дебют. "Ар Ша Він, Ар Ша Він, Ар Ша Він - "канонір", - вже співають фани "Арсеналу"
Дебют. "Ар Ша Він, Ар Ша Він, Ар Ша Він - "канонір", - вже співають фани "Арсеналу"

Після підписання контракту з "Арсеналом" колишній нападник "Зеніту" Андрій Аршавін дебютував у складі лондонських "канонірів". Випробовування сил виявилося неоднозначним. Росіянин непогано відбігав 63 хвилини, але матч проти "Сандерленда" завершився внічию - 0:0.

Аршавін запам"ятався двома небезпечними ударами по воротах у перших 15 хвилин поєдинку. Цього виявилося достатньо для фанів, щоб проголосувати за нападника на порталі британського ВВС, назвавши його кращим у матчі. З"явилися припущення, що це був "флеш-моб" російських користувачів інтернет. Голосування продовжувалося і після матчу, і через добу Андрій вже став другим - лідирував воротар "Сандерленда" Фалоп.

Сам Аршавін не вважає себе кращим: "Особисто я назвав би таким Галласа або ван Персі". А тренер "Арсеналу" Арсен Венгер сказав, що Аршавін ще не готовий до Прем"єр-ліги: "Андрій показав, що у нього є потенціал, але також і те, що він ще не зовсім готовий фізично".

До нових партнерів Аршавін звикає швидко, а ось у побуті проблем вистачає. Поки він живе в готелі, автомобіля в нього немає, не розуміє по-французьки (французи в команді - головний тренер і сім гравців) і погано по-англійськи. Але проблеми серйозніші - у дружини Аршавіна Юлії. Між нею та британськими ЗМІ вже йдуть повномасштабні бойові дії. Юлія одразу заявила, що їй не подобається Англія, її традиції та кухня, в Лондоні взагалі нікуди вийти, а усі англійці - "брудні жлоби". Британці відповіли дослівно, що "це злобне гламурне стерво може й далі сьорбати лаптем у тайзі свої кислі щі". Втім, росіянка все ж переїде до Лондона та оплачуватиме перельоти до Англії своєму особистому перукарю - лондонським стилістам вона не довіряє...

Тим часом голландський тренер збірної Росії Гус Хіддінк у першому матчі на чолі "Челсі" переміг "Астон Віллу" - 1:0. Тренер відзначив високий командний дух "аристократів", який допоміг їм виграти на полі "Вілли" з 1999 року. І додав, що пріоритетом для "Челсі" є перемога в ЛЧ.

"КАЛИНКА" ДЛЯ ШАВИ

Юлія заявила, що їй не подобається Англія, її традиції та кухня, а усі англійці - "брудні жлоби".


Фани "Арсеналу" вже склали кричалки для новачка клубу. Найбільш впізнанні адаптовані до мотивів російської "Калинки", "Распутіна" Boney M і пісні Рода Стюарта Sailing.

В обробці "Калинки" англійські вболівальники згадали форварда "Тоттенхема" Павлюченка. У Росії Роман виступав за московський "Спартак", фани якого не товаришують із фанатами "Зеніту". А в Англії такими непримиренними суперниками є фани "Арсеналу" та "Тоттенхема". У "Калинці" наступні слова: Ar Sha Vin, Ar Sha Vin, Ar Sha Vin"s а Gooner, He hates Pavlyuchenco, And Spurs "cos they"re losers" ("Аршавін - "канонір", він ненавидить Павлюченка та "шпор", тому що вони невдахи"). До речі, в одному з коментарів новий "канонір" Аршавін відзначив, що Павлюченко йому не товариш, а лише співвітчизник.

ВВС, Reuters, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Аршавіну псує репутацію дружина і він ненавидить Павлюченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути