понеділок, 02 жовтня 2017 15:13

Ярмоленко потрапив до збірної туру бундесліги

Ярмоленко потрапив до збірної туру бундесліги
Оцінка Ярмоленка за останній матч становить 8,4 за 10-бальною шкалою

Український півзахисник "Боруссії" Д Андрій Ярмоленко знову опинився у числі найкращих гравців туру у бундеслізі.

Вінгер вийшов на поле у поєдинку проти "Аугсбурга" (2:1) з перших хвилин і взяв участь в кожному з голів дортмундської команди. Спочатку Ярмоленко після розіграшу кутового п'ятою направив м'яч у ворота. На 23-й хвилині асистував Сіндзі Кагава, який майстерно поцілив у дальній верхній кут воріт суперника.

Завдяки такій результативній грі українець потрапив до символічної збірної 7-го туру за версією WhoScored.com. Оцінка Ярмоленка за останній матч становить 8,4 за 10-бальною шкалою, і лише форвард РБ "Лейпциг" Марсел Забітцер має оцінку вище (9).

Крім Андрія у числі найкращих гравців туру є ще два футболісти "Боруссії" Д - захисник Марк Бартра і хавбек Крістіан Пулішич.

Ярмоленко також названий гравцем туру у бундеслізі за версією статистичного сервісу Opta. Статистики порахували, що українець зробив три удари по воротах "Аугсбурга". Також відзначено, що 77% його передач виявилися точними, а 75% єдиноборств з суперниками завершилися на користь Вінгера.

У нинішньому сезоні 28-річний півзахисник зіграв у шести поєдинках за дортмундську команду у всіх турнірах, забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебютний гол Ярмоленка в бундеслізі допоміг "Боруссії" перемогти "Аугсбург"

Найближчі два матчі Ярмоленко зіграє у футболці збірної України. 6 жовтня "жовто-сині" зіграють проти Косова, а 9-го - проти Хорватії у рамках відбору на КС-2018.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко потрапив до збірної туру бундесліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути