середа, 17 жовтня 2018 15:06

Ярмоленко та Коноплянка оцінили гру з Чехією

Ярмоленко та Коноплянка оцінили гру з Чехією
Ярмоленко, у центрі, прокоментував гру з чехами. Фото: сторінка Андрія Павелка у Facebook

Провідні українські футболісти Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка поділились думками щодо перемоги над чехами (1:0) у Лізі націй.

Ярмоленко дав такий коментар:

"Звичайно, мені хотілося забити. Таке бажання у мене присутнє в кожній грі. Нічого страшного, що я сьогодні не забив. Найголовніше, що ми виграли цей матч і достроково посіли перше місце в своїй групі.

Так, у другому таймі чехи розкрилися, і у нас було досить багато гольових моментів. З одного боку, шкода, що не вдалося їх реалізувати, але, з іншого, боку, повторюся, найголовніше - це здобуті 3 очки.

У нас у групі дуже хороші команди. Яка різниця, з яким рахунком їх перемагати? 3 очки - вони і є 3 очки.

Ліга націй? Не мені судити, чи виправдовує турнір своє проведення. Я виходжу грати за свою країну. Коли ти приїжджаєш у розташування національної збірної, то статус поєдинку значення не має.

Товариських матчів у національній команди не буває, всі ігри - офіційні, тому що ми представляємо свою країну та зобов'язані битися за неї в кожному поєдинку", - зазначив Ярмоленко.

У Малиновського хороший удар, усі це знають. Думаю, що він один із найкращих виконавців у Європі за цим показником. Він, напевно, і з 50 метрів може забити

Коноплянка так оцінив зустріч із чехами:

"Чому не забиває Яремчук? Нічого страшного. Так, завдання нападника - забивати м'ячі, але якщо команда виграла, то які можуть бути претензії до форварда? Яремчук зіграв добре - чіплявся за м'ячі, пробивав по воротах. Трохи не щастило йому. Нічого, як-небудь, коли буде нічийний рахунок, він заб'є переможний м'яч.

Терпіння - і все прийде. Упевнений у цьому, тому що Рома - хороший нападник, я бачу, як він працює на тренуваннях, як викладається, які голи забиває. Рано чи пізно, все прийде і в грі.

Раззабівался Малиновський? Запитайте його, які у нього козирі та секрети. У Малиновського хороший удар, всі це знають. Думаю, що він один із найкращих виконавців у Європі за цим показником. Він, напевно, і з 50 метрів може забити", - сказав Коноплянка.

Коментарі гравців наводить "Динамо" Київ від Шурика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські ЗМІ відреагували на перемогу над Чехією

Третя поспіль перемога достроково вивела Україну до наступного етапу Ліги націй.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко та Коноплянка оцінили гру з Чехією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути