вівторок, 16 серпня 2011 09:51

"Анжі" дістався вже й до Шевченка

"Анжі" дістався вже й до Шевченка

Боси махачкалинського "Анжі" зацікавлені в послугах 34-річного форварда київського "Динамо" і збірної України Андрія Шевченка, повідомляє "Твой День".

"Андрій є одним з найяскравіших гравців свого покоління, і такий футболіст став би серйозним поповненням для нашого клубу.

Крім того що Шевченко зумів би принести чимало користі на футбольному полі, він зробив би відмінну рекламу команді, тим більше що до "Анжі" останнім часом є великий інтерес. Керівництво клубу хоче зробити команду європейського рівня, і такі гравці, як Шевченко, можуть стати одними із символів нового "Анжі", - розповіло джерело в махачкалинському клубі.

За інформацією видання, у разі переїзду в Росію Шевченко зможе заробити суму, яка майже вдвічі перевищує ту, що він зараз отримує в Києві.

Нагадаємо, в суботньому матчі чемпіонату України проти "Арсеналу" форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко отримав перелом щелепи.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" дістався вже й до Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути