вівторок, 09 серпня 2011 10:31

"Інтерес 2-3 російських клубів до мене справді існує" - Тимощук

"Інтерес 2-3 російських клубів до мене справді існує" - Тимощук

У понеділок, 8 серпня, національна збірна України розпочала підготовку до товариського поєдинку зі Швецією. Для футболіста "Баварії" Анатолія Тимощука цей матч може стати 107 у футболці головної команди країни.

"Кожен з гравців має знати, що його викликали не просто так. Кожному ще потрібно довести, що він вартий грати за національну команду", - каже Тимощук журналістам перед відкритим тренуванням на базі у Конча-Заспі.

Збірну Швеції вже розібрали?

"Суперника ще не вивчали. Ми тільки сьогодні приїхали. Що стосується нашого останнього матчу, який ми програли Франції (1:4), то такі ігри інколи трапляються. Ми зробимо висновки з цього поєдинку. Рахунок не відповідає, тому що відбувалося на полі. У нас було набагато більше моментів, ніж у французів. 15 хвилин наприкінці матчу принесли перемогу саме супернику".

Проясніть ситуацію з "Анжі".

"Особисто до мене ніхто не звертався. Можу сказати, що "Анжі" хоче створити дуже сильну команду і прагне досягати результату. Клуб робить все, щоб гравці почували себе там комфортно."

Може за рахунок вашого імені "Анжі" хоче створити собі імідж?

"Там фігурує не тільки моє ім'я. Взагалі з "Анжі" та іншими російськими клубами пов'язують багато відомих імен. Інтерес 2-3 російських клубів до мене справді існує. На даний момент я — гравець "Баварії" і буду ним ще як мінімум 20 днів, тобто до 1 вересня. Далі буде видно."

Ми можете грати у захисті та півзахисті. Говорили з Блохіним про свою позицію на полі?

"З тренером ми ще не розмовляли на цю тему. Більше користі я приноситиму команді, якщо гратиму у півзахисті. Тим більше, що в останніх матчах забив два м'ячі. Можна сказати, що набрав голеадорську форму."

Можна очікувати від вас м'ячів у матчі зі шведами?

"Будемо надіятися. Я всього за збірну забив 4 голи, два з яких прийшлося на останні два поєдинки. Зроблю все можливе, щоб допомогти команді перемогти."

Може вам перекваліфікуватися у нападаючого?

"Я починав як нападник. У "Шахтар" перейшов саме гравцем цього амплуа, досить довго грав на цій позиції, то чому б і ні."

Нагадаємо, Україна зіграє зі Швецією у Харкові у середу, 10 серпня. Пряма трансляція поєдинку пройде на телеканалі "Інтер" о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «"Інтерес 2-3 російських клубів до мене справді існує" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути