Ексклюзиви
понеділок, 15 серпня 2011 09:04

Тимощук перейде в "Анжі" - ЗМІ

Тимощук перейде в "Анжі" - ЗМІ

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук з великою часткою ймовірності перейде в "Анжі" в це трансферне вікно, інформує "Советский спорт".

На даний момент між гравцем і махачкалинським клубом узгоджені практично всі питання, за винятком деяких нюансів. Очікується, найближчим часом сторони знайдуть компроміс і офіційно повідомлять про співпрацю.

Відзначимо, що Тимощук не грав у перших двох матчах чемпіонату Німеччини.

Тим часом, нападаючий "Мілана" Златан Ібрагімович розповів про хід підготовки до сезону і заявив, що не збирається переїжджати до Росії.

"Я дуже щасливий в "Мілані". Я і Робіньо приєдналися до клубу в останні дні трансферного вікна, тому не встигли тоді пройти передсезонну підготовку з одноклубниками. Тепер ми у відмінній формі.

Антоніо Кассано — чудовий гравець. Сподіваюся, він залишиться з нами. Втім, якщо хтось відчуває себе нещасним, він завжди може залишити "Мілан". Подивимося, що станеться.

Ми могли б підписати ще пару гравців. Трансферне вікно ще не закрите, але в нас і без того відмінний склад

Перехід Самюеля Ето'О? Мені складно судити: йому запропонували 20 мільйонів євро на рік, а це величезні гроші. Якщо "Інтер" втратить такого гравця, їм потрібна буде заміна.

Чи перейшов би я в клуб з Росії? Я щасливий в "Мілані", тому скажу ні. Сподіваюся, мені ніколи не надійдуть такі пропозиції", - наводить слова гравця Football Italia.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук перейде в "Анжі" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути