неділя, 14 серпня 2011 11:54

"Баварія" перемогла "Вольфсбург" без Тимощука

"Баварія" перемогла "Вольфсбург" без Тимощука

М'яч, забитий на 91-й хвилині Луїсом Густаво (на фото), приніс "Баварії" перемогу над "Вольфсбургом" (1:0) в матчі другого туру першості Німеччини. Чинний чемпіон бундесліги дортмундська "Боруссія" з аналогічним рахунком несподівано поступилася "Хоффенхайму".

У першому турі "Баварія" програла "Боруссії" з Менхенгладбаха і тому була сповнена рішучості реабілітуватися перед уболівальниками. Футболісти Юппа Хайнкеса весь матч безуспішно штурмували штрафну суперника, однак у компенсований час гостей виручив бразильський хавбек Луїс Густаво, який вразив ворота Дієго Бенальо після передачі Франка Рібері.

Півзахисник збірної України і "Баварії" Анатолій Тимощук вже у другому матчі поспіль не потрапляє до складу свого нинішнього клубу. Хайнкес не випускає Тімо навіть на заміну.

У Хоффенхаймі єдиний гол був забитий на дев'ятій хвилині, коли відзначився боснійський хавбек господарів Сеяд Салихович. Зате інший представник Рура, "Шальке", не відчув ніяких проблем у дуелі з "Кельном" - 5:1. Хет-триком відзначився нападник голландської збірної Клас-Ян Хунтелар.

"Ганновер", якого на тижні чекає перший за 19 років єврокубковий матч, на виїзді здолав "Нюрнберг" з рахунком 2:1. Команда Мірко Сломки, яка у стартовому турі обіграла "Хоффенхайм", добилася успіху завдяки голу Мохаммеда Абделлауї й влучному удару Константіна Рауша з пенальті. У четвер "Ганновер" на своєму полі зіграє із "Севільєю" в першому матчі стикового раунду Ліги Європи УЄФА.

Верхній рядок із підопічними Сломки в турнірній таблиці ділить "Майнц", який забив два м'ячі у ворота "Фрайбурга". Нарешті, "Гамбург" вдома поділив очки з "Гертою" - 2:2. У заключному матчі туру менхенгладбахська "Боруссія" розійшлася миром зі "Штутгартом" — 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" перемогла "Вольфсбург" без Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути