понеділок, 15 серпня 2011 17:12

"Ніяких домовленостей з "Анжі" у Тимощука немає" - агент футболіста

"Ніяких домовленостей з "Анжі" у Тимощука немає" - агент футболіста

Мюнхенська "Баварія" не отримувала пропозицій про можливий трансфер півзахисника Анатолія Тимощука, заявив агентству "Р-Спорт" агент футболіста Віталій Юрченко.

Раніше у низці ЗМІ з'явилася інформація про те, що 32-річний український хавбек може найближчим часом перейти в "Анжі" і вже практично узгодив умови контракту з махачкалинською командою.

"Ніяких домовленостей з "Анжі" у Тимощука немає, ніякі переговори не ведуться, і тим більше ніяких умов контракту він не узгоджував. Я розмовляв днями з генеральним менеджером "Баварії", і він сказав, що ніяких пропозицій по Тимощуку "Баварії" не надходило. Якби вони були, гравця відразу б поставили до відома", - сказав Юрченко.

"Напевно, той факт, що Анатолій не зіграв у перших матчах "Баварії" в чемпіонаті, дає привід для появи таких повідомлень в ЗМІ. Зараз у пресі пишуть про інтерес "Анжі", тиждень тому - про інтерес "Зеніта", але, повторюю, жодних пропозицій до "Баварії" по Тимощуку не надходило", - зазначив співрозмовник агентства.

Тимощук перейшов до "Баварії" з петербурзького "Зеніта" в липні 2009 року і з того часу зіграв за мюнхенський клуб 47 матчів у бундеслізі, забивши три голи.

Зараз ви читаєте новину «"Ніяких домовленостей з "Анжі" у Тимощука немає" - агент футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути