Ексклюзиви
субота, 21 березня 2009 13:41

Андрій Аршавін уміє себе критикувати

Андрій Аршавін уміє себе критикувати
Півзахисник "Арсенала" Андрій Аршавін розповів про те, як проходить його акліматизація в новому клубі та чемпіонаті, а також поділився думкою про те, яку позицію на полі вибере для нього головний тренер Арсен Венгер у матчі 30-го туру Прем"єр-ліги проти "Ньюкасла".

"Поки що я лише знайомлюся зі своїми новими одноклубниками, тому іноді не знаю, де мені слід знаходитися, куди бігти або як використовувати вільний простір. Так, часом я граю добре, але мені хотілося б демонструвати такий рівень постійно. Як би там не було, справи поліпшуються з кожною грою, і я постараюся покращити свою гру.

Головний тренер вирішить, куди мене краще всього поставити в матчі проти "Ньюкасла", але, на мій погляд, якщо "Арсенал" використовуватиме схему 4-4-2, мені краще грати другим форвардом. Якщо ж ми зіграємо в 4-3-3, я міг би зайняти позицію на лівому або правому фланзі, для мене це не має значення", – цитує Аршавіна Sky Sports з посиланням на Arsenal TV Online.

SkySports, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Андрій Аршавін уміє себе критикувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути