Ексклюзиви
неділя, 15 березня 2009 10:48

Після перемоги Аршавін розважався на благодійному вечорі

Після перемоги Аршавін розважався на благодійному вечорі

Нападаючий лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін прокоментував перемогу своєї команди над "Блекберном", в грі з яким він зробив дубль.

"Думаю, що сьогоднішня гра на "Емірейтс" відрізнялася від попередніх тим, що ми змогли забити на самому початку зустрічі. Пропустивши швидкий гол, нашому суперникові довелося перебудуватися і почати грати у відкритіший футбол, вони були вимушені атакувати. Робили це вони досить просто: довгими передачами закидали м"яч на своїх фізично міцних, нападаючих, - сказав він своєму офіційному сайту. - Гравці "Блекберна" намагалися скористатися своїми аутами, які у них були небезпечні, вони нагадували кутові. Надалі, з часом, "Блекберн" грав відкритіше. А ми скористалися цим, нам вдавалися швидкі атаки, за допомогою яких ми змогли зробити результат, і отримати задоволення від гри".

Також він повідомив, що в перерві матчу йому зашивали ногу. "На 10-ій хвилині матчу Ойєр розірвав мені бутсу, порвав її разом з шкірою. Тому нашому лікарю довелося попрацювати зі мною в перерві. Забивши гол, подякував
йому за добре виконану роботу", - відзначив він.

А після гри Аршавін взяв участь в добродійному вечорі.

"Ця акція була задумана і проведена Мікаелем Сільвестром. Він допомагає дітворі Нігерії. Захід проходив в одному з холів відомого готелю в центрі Лондона. У залі зібралися практично всі гравці "Арсеналу", приїхав Дідьє Дрогба, - повідав він. - В готелі був проведений аукціон, на який були виставлені футболки Девіда Бекхема і Зінедіна Зідана, бутси Кріштіану Роналду, годинники та інші аксесуари відомих футболістів. Багато було лотів. Сподіваюся, що Мікаель зібрав хороші гроші для дітей".

За матеріалами gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Після перемоги Аршавін розважався на благодійному вечорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути