Ексклюзиви
субота, 14 березня 2009 21:01

Аршавіна визнали кращим у грі з "Блекберном"

Аршавіна визнали кращим у грі з "Блекберном"
Форвард лондонського "Арсенала" росіянин Андрій Аршавін, який забив свій перший гол на туманному альбіоні, визнаний відвідувачами порталу BBC кращим гравцем матчу з "Блекберном" (0:4). За десятибальною шкалою Аршавін отримав оцінку 9,31. Друге місце, на думку респондентів, зайняв захисник "аристократів" Еммануель Ебуе (7,77). Третім став французький півзахисник "Арсенала" Самір Насрі (7,64).

Нагадаємо, у матчі 29-го туру лондонський "Арсенал" на своєму полі переміг "Блекберн" (4:0). Два м"ячі з трьох забив російський легіонер "канонірів" Андрій Аршавін.

Вже на 5-й хвилині Уолкотт на швидкості промчав по правому флангу і дуже небезпечно прострілив, Аршавін на ближній штанзі у боротьбі із захисниками проштовхнув м"яч у сітку - 1:0 на користь "Арсеналу" і перший м"яч росіянина в англійській Прем"єр-лізі. Перший тайм пройшов у жорсткій боротьбі, але без великої кількості моментів, а після перерви команди почали грати більш енергійніше. І на 65-ій хвилині Денілсон відправив м"яч Аршавіну на іншу сторону поля, Андрій пройшов до ближньої штанги, по дорозі залишивши у дурнях Сімпсона та з нульового кута вколотив м"яч під поперечину - 2:0. Третій гол "Арсеналу" також пройшов не без участі Аршавіна. Отримавши на 88-й хвилині відмінний пас з правого флангу, Андрій пробив з кута воротарської на Робінсона, а на підборі першим був Ебуе - 3:0.

Але на цьому пригоди "Блекберна" не закінчилися - вже у доданий час Вела видряпав м"яч на правому краю штрафної. Його зупинив Сімпсон використавши фол. Пенальті реалізував Ебуе. Остаточний рахунок матчу - 4:0.

Gazeta.ua, bbc.co.uk, uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Аршавіна визнали кращим у грі з "Блекберном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути