неділя, 08 березня 2009 00:21

Аршавін зізнався Хіддінку в коханні

Аршавін зізнався Хіддінку в коханні
Форвард лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін схвильований тим, що успіх Гуса Хіддінка біля керма "Челсі" може змусити голландського фахівця залишитися в Англії на більш тривалий термін.

"Кожен, хто грає за збірну Росії, любить Хіддінка. Після того, як він прийшов у "Челсі", команда почала показувати результат. Я схвильований тим, що якщо він досягне з "аристократами" значних успіхів, то залишиться в Англії на більш тривалий термін. Дивитися чемпіонат Англії по телевізору та грати - це зовсім різні речі. Мені потрібен час, але я також розумію, що його у мене немає, оскільки команді необхідний результат", - сказав Аршавін в інтерв"ю BBC.

Довідка від "Gazeta.ua":

Андрій Сергійович Аршавін (народ. 29 травня 1981, Ленінград) - російський футболіст, заслужений майстер спорту Росії (2008).

Грає на позиціях другого нападника, плеймейкера, атакуючого півзахисника. Став одним з основних гравців національної команди Росії. З лютого 2009 року є гравцем лондонського "Арсеналу". До цього дев"ять років грав за санкт-петербурзький "Зеніт". У 2008 році після Чемпіонату Європи 2008 роки потрапив до символічної збірної Європи за версією УЄФА, а 2 грудня, в результаті голосування на визначення кращого гравця 2008 року та вручення нагороди "Золотий м"яч" за версією журналу "France Football", зайняв 6-е місце, що є кращим результатом для російського футболіста після розпаду СРСР.

Неодноразово визнавався кращим футболістом Росії у різних опитуваннях. Згідно опитувань "Левада-центру", займає 18-е місце у списку ТОП-100 еліти Росії за 2008 рік.

СПОРТ-ЭКСПРЕСС, bbc.co.uk

Зараз ви читаєте новину «Аршавін зізнався Хіддінку в коханні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути