четвер, 07 лютого 2008 14:20

Як Кличко готується до бою з Ібрагімовим (ФОТО)
8

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією IBF українець Володимир Кличко у Флориді продовжує свою підготовку до об"єднавчого бою з чемпіоном світу за версією WBO росіянином Султаном Ібрагімовим.
Довгожданий поєдинок відбудеться 23 лютого на знаменитій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку. Бій стане першою з 1999 року об"єднавчою зустріччю, коли Евандер Холіфілд, який володів поясами WBA і IBF вийшов на ринг проти володаря титулу WBC Леннокса Льюіса.

Кличко та Ібрагімов вже досить довго знаходяться в США, де кожен з них проходить всі етапи підготовки до найважливішого поєдинку в кар"єрі, включаючи спаринги з боксерами, які нагадують за стилем їх майбутніх суперників.

Ібрагімов, незважаючи на свій небагатий досвід (уродженець Дагестану провів майже на 30 боїв менше, ніж "Доктор Сталевий Кулак" ), впевнений в своїх силах, хоча і серйозно оцінює суперника: "Володимир на сьогодні найнебезпечніший і найсильніший суперник з решти чемпіонів світу, але я навіть не допускаю того, що можу програти  Я дуже серйозно готуюся до цього поєдинку. Але, думаю, найголовніші бої у мене ще попереду".

Кличко, який ніколи не дозволяв собі самовпевнених висловлювань і образ на адресу суперника і цього разу вірний собі: "Я вважаю, що Султан є одним з найсильніших бійців суперважкого дивізіону, який має за плечима шикарну любительську кар"єру. У професійному боксі його команда грамотно провела Султана від поєдинків проти опонентів, джорніменів і чемпіонів, дозволивши набратися необхідної майстерності і досвіду, запобігши хаотичному просуванню. Я ставлюся до свого суперника зі всією серйозністю і, в жодному випадку, не збираюся його недооцінювати".

Єдине, що розізлило українця - численні провокації з боку менеджера Ібрагімова Бориса Грінберга, які регулярно з"являються в пресі: "Я б порадив пану Грінбергу вибирати слова. І ще я хочу почути, що Борис Грінберг скаже після бою на післяматчевій прес-конференції. Я вважаю, що поєдинок проти Султана Ібрагімова не продовжуватиметься всі дванадцять раундів. Хоча, я завжди готовий до того, щоб пройти в поєдинку всю дистанцію".

На останок Кличко звернувся до своїх численних вболівальників по всьому світу, і зокрема в Україні: "Я впевнений, що 23 лютого всіх любителів спорту чекає видовищний і інтригуючий поєдинок. І неважливо, де ви спостерігатимете за боєм - безпосередньо на арені чи біля екранів своїх телевізорів. Знайте, що я відчуваю вашу підтримку. Я вийду на ринг для того, щоб перемогти. І це буде нашою спільною перемогою".

"Газета по-українськи"

Фото: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Як Кличко готується до бою з Ібрагімовим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути