середа, 29 січня 2020 15:09

Я висів на волосині – Джошуа згадав бій із Кличком

Я висів на волосині – Джошуа згадав бій із Кличком
Джошуа вважався непереможним боксером, аж поки в червні 2019-го не програв нокаутом Енді Руїсу

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/WBA /WBO/IBO Ентоні Джошуа згадав свій поєдинок із Володимиром Кличком, який відбувся у квітні 2017 року, а також розповів, чому поважає українського боксера.

Джошуа вчергове заявив, що Володимир багато чому навчив його як у ринзі, так і за його межами, а поєдинок з українцем став одним із найскладніших у його кар'єрі, - пише "Телеграф"

"Це був великий бій! Жорсткий, безкомпромісний, ніби ми повернулися в 70-ті, часи кращих важкоатлетів. У п'ятому раунді після нокдауну я пішов в нейтральний кут, озирнувся і не міг повірити очам - після потужної серії ударів Кличко підіймався, мов чортів Термінатор .

Думаю, це був найскладніший поєдинок у моїй кар'єрі, де я був на волосині від поразки. Володимир - приголомшливий боксер, він володів титулом чемпіона світу протягом 12 років, це кращий показник за всю історію важкої ваги! Всередині і поза рингом він неймовірна людина. Так, я підтримую з Кличком приятельські стосунки. Ми й до бою були в хороших стосунках. Одна з багатьох причин, чому я поважаю Володимира, - він навчив мене тому, що одна справа бути чемпіоном у рингу, але зовсім інша - підтримувати таке звання за його межами", - заявив Джошуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це буде битва Великої Британії проти США – Вайлдер

Бій Джошуа - Кличко відбувся 29 квітня 2017 року у Лондоні і завершився перемогою Джошуа технічним нокаутом в 11-му раунді. У 5-му раунді Джошуа відправив Кличка в нокдаун, а в 6-му сам побував у ньому.

Зараз ви читаєте новину «Я висів на волосині – Джошуа згадав бій із Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути