Ексклюзиви
субота, 06 вересня 2008 10:57

"Я не другий Шевченко" - Мілевський

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський, який був визнаний кращим футболістом Співдружності та Балтії, прокоментував виграш цього призу і розповів про справи в збірній України, яка готується до відбіркових матчів чемпіонату світу-2010 з командами Білорусії та Казахстану.

"З цікавістю стежу за цим конкурсом з тих самих пір, як в 2004-му Андрій Шевченко став першим володарем "Зірки", а рік потому повторив це досягнення. Знаю, що в нинішньому році мій партнер по збірній Анатолій Тимощук тричі ставав кращим за підсумками місяця. Він це заслужив. А ось я, зізнатися, не чекав на даному етапі подібного визнання. Хотілося б через роки залишитися в пам"яті людей не "цим хлопцем, схожим за манерою гри на Шевченка", а Мілевського, якого вважали б гідним футболістом".

"Що ж до збірної, то я дуже радий, що Алієв знову в національній команді. Думаю, що розбіжності, які були між Михайличенком та Алієвим, залишилися позаду. Олексій Олександрович викликав Сашу на збір, і відносини між ними, мені здається, складаються тепер без врахування минулих непорозумінь", - наводить слова Мілевського "Спорт-експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Я не другий Шевченко" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути