четвер, 24 грудня 2009 17:07

37-річний Рівалдо перейде в бразильський клуб у 2011 році

37-річний Рівалдо перейде в бразильський клуб у 2011 році
Знаменитий бразильський півзахисник Рівалдо має намір перебратися до Бразилії після закінчення контракту з узбецьким "Бунедкором", який закінчується через два роки, повідомляє Globo Esporte.

Незважаючи на любов до "Палмейрас", який приніс йому міжнародну популярність, Рівалдо хоче закінчити кар"єру в клубі "Можи-Мірім", в якому виступав у 1992-93-му роках.

"Я думав про те, щоб завершити кар"єру в "Палмейрас", проте це стало проблематично після того, як я підписав новий контракт зі своїм клубом до 2011 року. Тому я думаю, "Можи"- чудовий варіант для того, щоб припинити свої виступи", - відзначив 37-річний бразилець.

За його словами, зараз виїжджати з Узбекистану ще рано. "У мене є контракт, і я дуже щасливий в клубі. Я хочу відпрацювати його до кінця. Тоді (в 2011 році) мені буде 39 років, і настане час повернутися", - додав Рівалдо.

Бразилець прославився в "Барселоні", в якій грав з 1997 до 2002 року, і з якою двічі став чемпіоном Іспанії (1998,1999). Зі збірною виграв чемпіонат світу в 2002-му році, а в 1999-му отримав приз найкращому футболістові світу.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «37-річний Рівалдо перейде в бразильський клуб у 2011 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути