середа, 21 жовтня 2009 12:58

Рауль відмовив "Бунедкору"

Рауль відмовив "Бунедкору"

Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Рауль відмовився перейти в узбецький "Бунедкор". Про це пише іспанське видання El Confidencial. У "Бунедкор" Рауля покликав головний тренер узбецької команди Луіс Феліпе Сколарі. Раулю пропонували самому вписати у контракт зарплату, яку він хотів би отримувати в "Бунедкорі", проте іспанець відхилив пропозицію узбецького клубу.

Президент "Бунедкора" Ісок Акбаров планував здійснити трансфер Рауля в січні 2010 року. Проте Рауль дав зрозуміти, що має намір грати за мадридський клуб як мінімум до закінчення терміну свого контракту, тобто до червня 2011 року.

Ташкентський "Бунедкор" (колишня назва - "Курувчі") здобув популярність в 2008 році завдяки спробі купити у "Барселони" камерунського форварда Самуеля Ето"О. Домовитися про придбання цього гравця не вдалося, проте влітку 2008 року "Бунедкору" вдалося запросити відомого футболіста - чемпіона світу 2002 року у складі збірної Бразилії Рівалдо.

Керівники "Бунедкора" неодноразово називали завданням клубу перемогу в азіатській Лізі чемпіонів і участь в клубному чемпіонаті світу. Влітку 2009 року головним тренером "Бунедкора" був призначений Сколарі, відомий за роботою із збірною Бразилії і лондонським "Челсі". В узбецькому клубі Сколарі став найбільш високооплачуваним наставником світу, але "Бунедкору" не вдалося вийти в півфінал азіатської Ліги чемпіонів. У 1/4 фіналу ташкентський клуб програв південнокорейській команді "Пхохан Стілерс".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рауль відмовив "Бунедкору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути