четвер, 05 лютого 2009 10:27

Рауль побував у в"язниці

Рауль побував у в"язниці

Цікаву акцію провів вчора Рауль Гонсалес, жива легенда "Реала". Він відвідав мадридську в"язницю Navalcarnero, в якій відбуває покарання певна кількість випускників футбольної школи "королівського клубу". Новоспечений рекордсмен за кількістю забитих за "Реал" голів (307), Рауль роздав найкращим футбольним ув"язненим дипломи і відповів на безліч питань, пише terrikon.

Найбільш хвилюючим серед них, за версією Goal.com, виявилося питання про можливий перехід Ліонеля Мессі в "Реал". Ця тема хвилювала безліч ув"язнених. Рауль висловив глибокий скептицизм щодо такого варіанту розвитку подій. "Важко уявити його у футболці мадридського клубу. Він - найбільша зірка в світі. Він - серйозний суперник, але треба розуміти, що він - великий гравець, і до того ж скромний гравець", - віддав належне аргентинцеві Рауль.

Про свої перспективи в "Реалі" Рауль поки не думає. "У мене є ще пару років, які я можу провести на найвищому рівні. Потім настане час задуматися про майбутньому. Звичайно, одним з варіантів є тренерська кар"єра", - говорить капітан "Реала".

Рауль Гонсалес Бланко (ісп. Raul Gonzlez Blanco; народився 27 червня 1977 року в Мадриді, Іспанія), відоміший як Рауль (ісп. Raul) - іспанський футболіст, нападаючий. Капітан мадридського "Реала". Прізвиська: Мадридський ангел, Капітан, Рауліто, Білий вовк, Сімка

Досягнення

Входить в список ФІФА 100

Провів більше 100 матчів за збірну Іспанії і є найкращим бомбардиром в її історії. Грав за збірну на Чемпіонатах світу 1998, 2002 і 2006 років, а також на Чемпіонатах Європи 2000 і 2004 років.

Двічі найкращий гравець Іспанської Прімери

Чемпіон Іспанії 1997, 2001, 2003, 2007, 2008

Фіналіст кубка Іспанії 2002, 2004

Переможець Ліги Чемпіонів 1998, 2000, 2002

Довідка wikipedia

Зараз ви читаєте новину «Рауль побував у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути